Golden Shine Studio
Golden Shine Studio Golden Shine Studio Golden Shine Studio Golden Shine Studio

Keratinos hőillesztés

Ezzel a technikával a póthajat vékony tincsekre választjuk, majd ezek végeit keratinnal vonjuk be.

Felrakáskor egy speciális eszközzel melegítjük fel a hajtőre helyezett keratinos póthaj tincset (meleg eljárás), ahol lehülve odaragad. Leszedése oldószerrel történik.

Hajvasalásnál, hajszárításnál ügyelni kell arra, hogy ne érje nagy hőhatás a ragasztott töveket, mert megolvadhatnak és leeshetnek.

Hajápoláskor, hajmosáskor kerülni kell a gyümölcssavas és alkoholos termékeket, mivel oldják a keratint és így a póthaj tincsek leeshetnek.

Ultrahangos technika

A hőillesztéshez hasonlóan keratinnal bevont tincseket használunk, azonban a hőhatás helyett, ennél a technikánál ultrahang hullámokkal lágyítjuk meg a keratint (hideg eljárás).

Leszedése – ugyanúgy, mint a hőillesztésnél – oldószerrel történik.

A hajápolásnál ugyanazokat kell szem előtt tartani, mint a hőillesztett póthajnál.

Keratinos zsugorcsöves hőillesztés

Egy pici keratinból készült csövet húzunk a leválasztott hajtincs tövére, belehelyezzük a póthaj tincset, majd hőillesztő, vagy ultrahangos készülék segítségével a keratinos zsugorcsövet megolvasztva rögzítjük a póthajat.

A technikájából adódik, hogy szinte tökéletesen egyforma illesztéseket lehet készíteni. Leszedése szintén oldószerrel történik.

Szilikonos mikrogyűrű

Hajkímélő, vegyszermentes technika. A vékony póthaj tincsek végét keratinnal vonjuk be, amiket a saját haj leválasztott tincseihez illesztjük, majd a hajhoz illő színű szilikon betétes fémgyűrűvel rögzítjük.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás leszedése gyors és egyszerű, semmilyen vegyszer nem kell hozzá.

Mikrocsomózás

Hasonlít a mikrogyűrűs technikához, azzal a különbséggel, hogy itt a tincseket gyűrűk helyett speciális gumis cérna segítségével csomózzuk a hajhoz.

A mikrogyűrűs technikához képest, jobban látszanak az illesztési pontok.