Golden Shine Studio
Üzletszabályzat

A Golden Shine Studio fodrász szalon szolgáltatásaival, a szolgáltatásokra való időpontfoglalással kapcsolatos szabályzata

1. IDŐPONTFOGLALÁS

A szalon szolgáltatásai kizárólag előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás alapján vehetők igénybe.

Időpontot foglalni telefonon – csak nyitvatartási időben – a 06-30-280-8110 telefonszámon, vagy a szalon weboldalának időpontfoglalási szolgáltatásán keresztül van lehetőség.

A weboldalon keresztül történő időpontfoglalásokat minden esetben telefonon, vagy email útján véglegesítjük vendégeink felé.

Kérjük, mindenki vegye figyelembe, hogy munkaidőben nem biztos, hogy azonnal fel tudjuk venni a telefont, de természetesen mindenkit visszahívunk, számkijelzéses hívások esetén.

2. SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELE

Kiemelten fontosak számunkra az alapvető higiénés szabályok betartása.

A többi vendég és a saját egészségünk megőrzése érdekében kérünk mindenkit, hogy csak egészségesen vegyék igénybe szolgáltatásainkat.

Betegség vagy annak gyanúja esetén kérjük, egyeztessenek új időpontot.

Előzetes engedély nélkül a szalonban tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.

3. FIZETÉSI MÓDOK

A szalonban bankkártyával és készpénzzel történő fizetésre is van lehetőség.

4. KÉSÉSEK KEZELÉSE, IDŐPONT LEMONDÁS

Kérjük kedves vendégeinket, hogy pontosan érkezzenek a visszaigazolt időpontjukra.

Késés esetén előfordulhat, hogy már nem tudunk mindent a megbeszéltek alapján elvégezni, illetve 15 perc késés után, már nem áll módunkban aznapra elvállalni, tiszteletben tartva ezzel a pontosan érkezők idejét.

Ha valami miatt késésben van, kérjük, telefonon jelezze, mert üzeneteket, email-t nem olvasunk munkavégzés közben.

Időpont lemondására vagy módosítására legkésőbb 24 órával a visszaigazolt időpont előtt van lehetőség.

Amennyiben kevesebb mint 24 órával a visszaigazolt időpont előtt jelzi lemondását, vagy lemondás nélkül nem érkezik meg a megbeszélt alkalomra, a tervezett szolgáltatás munkadíjának 50%-a felszámolásra kerül a következő találkozás alkalmával.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Jelen üzletszabályzatot a szalon minden vendége a szolgáltatásokra való időpontfoglalásával, illetve a szolgáltatások igénybevételével elfogadja és magára kötelező érvényűnek tekinti. Az üzletszabályzat el nem olvasása, senkit nem mentesít a szabályok betartása alól.

Az üzletszabályzat elektronikus formában a szalon weboldalán és facebook oldalán bármikor elérhető, ezáltal a változtatás jogát a szalon – bármilyen előzetes értesítés nélkül – fenntartatja.