Golden Shine Studio
Üzletszabályzat

A Golden Shine Studio fodrász szalon szolgáltatásaival, a szolgáltatásokra való időpontfoglalással kapcsolatos szabályzata

1. IDŐPONTFOGLALÁS

A Golden Shine Studio fodrász szalon szolgáltatásai kizárólag előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás alapján vehetők igénybe, magánszemélyek részéről.

Időpontot foglalni telefonon – csak nyitvatartási időben – a 06-30-280-8110 telefonszámon, vagy a szalon weboldalának időpontfoglalási szolgáltatásán keresztül van lehetőség.

A weboldalon keresztül történő időpont foglalásokat minden esetben telefonon, vagy email útján véglegesítjük vendégeink felé.

Kérjük, mindenki vegye figyelembe, hogy munkaidőben nem biztos, hogy azonnal fel tudjuk venni a telefont, de természetesen mindenkit visszahívunk, számkijelzéses hívások esetén.

2. SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELE

Kiemelten fontos számunkra, az alapvető higiénés szabályok betartása.

A többi vendég és a saját egészségünk megőrzése érdekében kérünk mindenkit, hogy csak egészségesen vegyék igénybe szolgáltatásainkat.

Betegség vagy annak gyanúja esetén kérjük, egyeztessenek új időpontot.

A 2022. évi XIII. törvényben foglaltaknak megfelelően, 2022.09.01-től a szalon szolgáltatásait kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe.

Előzetes engedély nélkül a szalonban tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.

3. FIZETÉSI MÓDOK

A szalonban készpénzzel, illetve bankkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

Ugyanakkor a 2022. évi XIII. törvény előírásainak megfelelően, 2022.09.01-től adószámmal rendelkező vevők (cégek, vállalkozások, stb.) részére számlát kiállítani nem áll módunkban.

4. KÉSÉSEK KEZELÉSE, IDŐPONT LEMONDÁS

Kérjük kedves vendégeinket, hogy pontosan érkezzenek a visszaigazolt időpontjukra.

Késés esetén előfordulhat, hogy már nem tudunk mindent a megbeszéltek alapján elvégezni, illetve 15 perc késést követően, már nem áll módunkban aznapra elvállalni, tiszteletben tartva ezzel a pontosan érkezők idejét.

Ha valami miatt késésben van kérjük, telefonon jelezze, mert üzeneteket, emailt nem olvasunk munkavégzés közben.

Időpont lemondására, módosítására legkésőbb 24 órával a visszaigazolt időpont előtt van lehetőség!

Amennyiben kevesebb mint 24 órával a visszaigazolt időpont előtt jelzi lemondását, vagy lemondás nélkül nem érkezik meg a megbeszélt alkalomra, a tervezett szolgáltatás munkadíjának 50%-a felszámolásra kerül a következő találkozás alkalmával.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Jelen üzletszabályzatot a Golden Shine Studio fodrász szalon minden vendége a szolgáltatásokra való időpontfoglalásával, illetve a szolgáltatások igénybevételével elfogadja és magára kötelező érvényűnek tekinti.

Az üzletszabályzat el nem olvasása, senkit nem mentesít a szabályok betartása alól.

Az üzletszabályzat elektronikus formában a szalon weboldalán és facebook oldalán bármikor elérhető, ezáltal a változtatás jogát a szalon - bármilyen előzetes értesítés nélkül - fenntartatja.